Vinkmobiel
Vervoer in Vinkhuizen voor iedereen!
Uitgevoerd door Logo Welmobiel

Vervoer priklocatie coronavaccinatie

Vanaf maandag 15 februari beidt de VinkMobiel vervoer aan voor bewoners die gevaccineerd moeten worden. In overleg met de gemeente Groningen en de GGD, is deze week overeengekomen dat alle fijnmazige wijkvervoerdiensten die door stichting WelMobiel worden uitgevoerd hieraan deelnemen. Dit zijn de LoodsMobiel en HeerdMobiel voor de wijken Lewenborg, Beijum en omliggende wijken De Hunze, Van Starkenborg, Oosterhogebrug en Zuidwolde. De Vinkmobiel zetten we in vanuit de wijken Vinkhuizen, Paddepoel, Gravenburg, De Held en Reitdiep voor vervoer naar de priklocatie. Op dit moment is alleen de locatie MartiniPlaza ingericht als priklocatie. Er komt binnenkort tevens een priklocatie in Kardinge.

Hoe gaat dit in zijn werk: U kunt een rit reserveren via telefoonnummer 085-7920377, waarbij u doorgeeft wanneer en hoe laat u bij de priklocatie dient te zijn. De chauffeur zal u thuis ophalen en u naar de priklocatie brengen. De chauffeur wacht tot u klaar bent. Na afloop wordt u weer thuis gebracht. Uiteraard draagt u en de chauffeur een mondkapje tijdens de gehele reis. Vanuit Vinkhuizen en omliggende wijken, rekenen wij € 5,00 per persoon per rit. Maximaal 2 personen (huisgenoten).

Wij rijden op dit moment met vervangend vervoer, de chauffeurs herkent u aan zijn groene jas met het logo van WelMobiel.
Naast het vervoer naar de priklocatie, bieden wij ook reguliere ritten aan naar o.a. de huisarts, fysiotherapeut en het winkelcentrum tegen de normale tarieven van € 1,00 in de wijk en € 1,75 vanuit een aangrenzende wijk per persoon per rit. In de wijk Vinkhuizen doen wij ook boodschappen. U kunt voor 10:00 uur telefonisch doorgeven dat u boodschappen nodig heeft. De chauffeur komt bij u het boodschappenlijstje ophalen en voor 17:00 uur bezorgen wij uw boodschappen thuis voor € 3,50

Stichting WelMobiel
T: 085-7920377
E: info@welmobiel.nl